Lesinformatie & voorwaardes

Er is het hele jaar door les, want yoga & meditatie zijn dingen die je gaat intergreren in je leven. Wil je mee doen? Bel voor een proefles.

IN DE EERSTE WEEK VAN DE NIEUWE SERIE IN SEPTEMBER
Start ma. 3 en di. 4 en vr. 5 sept .2018 dan  zijn er ook gratis proeflessen, hiervoor moet je je wel opgeven. Anders is een proefles een tientje.
 
Voor lessen in 2018 zie hier
 

Als je je inschrijft voor de hele serie in het najaar 2018, voor 1 Juli dan krijg je korting.
De serie loopt van September t/m half December

Voor de lessen in Winsum op maandag van sept / half december 15 lessen voor €180,00 en met korting €165,00 als je je opgeeft voor half juli.
Deze kortingsprijs geldt ook voor de Tiggeldobbe na half juli.

Matten, kussentjes en dekentjes zijn er op de locaties. Behalve in de Tiggeldobbe. Daar wordt je verzocht zelf een matje en dekentje en evt.kussentje mee te nemen.

Les is er

op maandag in de Tiggeldobbe te Winsum van 20.00 - 21.30 voor de kortingsprijs of in Centrum de Anch voor de gewone prijs. 

Dinsdagochtend van 9.30 - 11.00 in Centrum de Anch, Winsum

Dinsdagavond 20.00 - 21.30  les in EdanZ in Groningen
Hier betaal je ietsje meer: €187,50 voor 15 lessen.

Vrijdagochtend les in Centrum de Anch te Winsum van 9.30 - 11.00 

 
Je doet mee voor een hele lessenserie. Een les duurt 1,5 uur en de prijs is aangepast aan de locatie. Een proefles kost een tientje. Yoga middelen zitten bij de prijs in, als ze aanwezig zijn op de locatie.
Graag in een keer voor de hele cursus betalen. Korting is mogelijk voor minima en studenten. Zij betalen 10 % minder. Neem je collegekaart of stadjerspas mee.
In de gemeente Winsum, kunnen mensen een beroep doen op het participatiefonds, dewelke tot €200,00 per jaar vergoed.
 
Zwangeren betalen voor 6 lessen €75,00 en extra lessen 12,50 per keer. Individuele Partnerlessen duren 2 uur en kosten €50,00
Dit is soms te verhalen op je ziektekostenverzekering.
 
 
Voor de adressen, prijzen en tijden zie  Wat, Waar , Wanneer...

Niet geconsumeerde lessen, mag je inhalen in dezelfde lessenserie op een ander tijdstip. Of je brengt een keer iemand mee. Dit natuurlijk wel in overleg. 

Er zijn grotendeels geen lessen in de schoolvakantie's. 

 
Af en toe een les? Dat kan ook in overleg voor: €15,00.  Dan bel of sms je me voor iedere les die je mee wilt doen of er plek is en maak je op tijd het geld over. Houd er rekening met dat de groep er te vol voor kan zitten. Tussendoor kost een proefles een tientje.

Dru Therapie kan ook!
Afgestemd op jouw specefieke vraag, zet ik een yogaprogramma in elkaar die we dan samen gaan in-oefenen. Hier kunnen ook pranayama en meditatieoefeningen in zitten. Deze vorm van begeleiding kost je  €75,00 voor 1,5 uur. Je krijgt het lesmateriaal dan mee naar huis, zodat je kan oefenen. De sessie opnemen mag ook. Vergoedingen via PGB ook mogelijk.
 
Je kunt het geld overmaken op Iban:  NL 57 ASNB 0942 5292 51 t.n.v. Centrum de Anch in Winsum. o.v.v. Dru Yoga op......(dagdeel)  en je voornaam. Daarmee reserveer je een plekje. Alvast bedankt!
 
 
dru 
De yoga & meditatie wordt gegeven door een gediplomeerd en geregisteerd Dru Yoga & Dru Meditatie & Dru Zwangerschaps Yoga docente.      Zie www.druyoga.nl
  


Deze vorm van yoga is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, zwangeren en mensen met allerlei soorten klachten op lichamelijk niveau, emotionele- of psychische disbalans of chronische ziektes zoals: hartklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, osteoporose, artritis etc...  en met name mensen met een burnout hebben veel baat bij de lessen. Voor mensen met wisselende stemmingen is het heel steunend en ook mensen met depressieve klachten gaan meer levensvreugde ervaren. Twijfel je hierover: neem dan even contact met me op. Bij het begin van je cursus vul je een inschrijfformulier in, als je dat wilt, zodat ik ook van je klachten op de hoogte ben en je aanpassingen kan geven, indien nodig.

Je kunt ten alle tijde instromen, als er plek is, al is er wel een opbouw in de lessen.

Er worden meestal geen lessen gegeven in de meeste schoolvakanties of op feestdagen.


Zelf meenemen: Lekker zittende kleding, evt. warme sokken, een flesje water, iets voor over je matje en een dekentje om onder te liggen tijdens de diepe ontspanning. Je kunt ook je eigen matje mee kunnen nemen of een (wollen) deken voor erop....
Bij het mediteren kun je nog denken aan een meditatiesjaal en je eigen kussentje of bankje!


Kun je een keertje niet; dan mag je op een ander moment, in dezelfde lessenserie, de les als nog doen of je geeft je les cadeau aan iemand die je ook die heerlijke ervaring gunt, mits er plek is. Wel even tijdig doorgeven graag! 

Er vind geen restitutie plaats voor niet gevolgde lessen.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je iets overleggen: schroom niet en bel me even!