Hoe ziet een les eruit?


De lessen duren minstens anderhalf uur, zodat je echt aan ontspannen en opladen toekomt. Gun jezelf dit moment van vrede!

Dru Yoga begint altijd met een mantra. Daarna volgt een korte opwarm van spieren en gewrichten, dan volgt een E.B.R ( energie block release) en vervolgens een vloeiende Dru sequentie.
Asana's worden ook in een vloeiende vorm aangeboden. Een les is pas compleet met meditatie, om inzicht te verwerven, en eindigt in een diepe ontspanning.
Dit is eigenlijk het meest helende moment van de les, waarin alles wat je hebt gedaan kan intergreren, zodat het beklijft.

Op de dinsdag en vrijdag werken we n.a.v de chakra's In het komende seizoen.

In een Dru Meditatie les is de volgorde van de Dru ingrediënten E.B.R's, ontspanning en meditatie, in verhouding net iets anders. En ontdekken we iedere les meer van onszelf.  Een heerlijk moment om terug te komen/ te zijn met jezelf. Ontdek hier de stille kracht van je hart.

In Dru Yoga/Meditatie worden alle niveau's van Zijn aangesproken.

Niet alleen maken we gebruik van lichamelijke oefeningen, maar er wordt daarnaast gebruik gemaakt van de adem om de beweging te leiden, mudra's en asana's, mantra's om energie los te maken. En affirmaties en visualisaties om de vrijgemaakte energie te richten. Zo worden al je Kosha's/ je lagen van Zijn, geactiveerd. 

Dru Yoga/ Meditatie is een veilige vorm van Yoga: iedereen kan meedoen!

Bij aanvang vul je een gezondheidsformulier in als je dat wilt. Zo kan ik je aanpassingen geven daar waar nodig. Ook als je beperkingen hebt, kun je dus veilig meedoen!
Als je daar vragen over hebt, stuur me dan even een berichtje of bel me even!

Of je nu al jaren ervaring hebt, of nog maar net begint: iedereen vindt voldoening in en baat bij de lessen!

De les op vrijdag heet tegenwoordig Dru Yoga Healing. Deze naam past het beste bij deze 2 uur durende les, waarin we het komende seizoen, dieper in ieder chakra zullen "zakken" en helen wat nodig is.

De groet aan de vier windrichtingen
Aan het begin van een nieuwe cyclus