Dru Zwangerschaps Yoga

Zwangerschaps Yoga begint 20 September voor 8 x

In onze drukke maatschappij en in je drukke leven is er soms nauwelijks tijd en ruimte om aandacht te geven aan je zwangerschap.  Het is een hele belangrijke periode in je leven.. Hierin wordt jij gevormd tot de moeder die je kunt zijn voor je kind dat gaat komen. En wordt je kind gevormd, met hopelijk alles erop en eraan!
Deze lessen helpen je in dit proces door je o.a steeds weer terug te brengen naar je lichaam en je kindje. Je geeft jezelf en je kindje de ruimte om te zijn en de ontspanning die jullie nodig hebben.

voor je lichaam
Je lichaam vind ondersteuning in de oefeningen die we doen, in deze bijzondere periode.
Zij zullen versterkend zijn, je meer lichaamsbewustzijn geven.
Je leert voelen wanneer het echt tijd is om te ontspannen en hoe je dit kunt doen.
voor je geest
Je geest vind rust in het volgen van de oefeningen met aandacht/concentratie en ontwikkelt vertrouwen in het mooie natuurlijke proces van de zwangerschap in het weten dat je een uur en kwartier besteed aan jezelf en je kindje in deze bijzondere transformatie periode.
voor je contact met je kind
Meer en meer komt en maak je ruimte in je lichaam en voor jezelf als aanstaande moeder, of als je als moeder bent, maak je ruimte voor dit nieuwe kind , dat geboren wil worden en bij jou/jullie gekomen is.

 

Via oefeningen trainen we het lichaam om in de zwangerschap "beter in je vel te zitten" en straks de bevalling aan te kunnen. Er zal aandacht zijn voor je veranderende lijf, de bekkenbodum, de opvang van weeën, voor de adem die je tot steun kan zijn, voor je veranderende bewustzijn, maar ook veel ontspanning, ruimte en rust.

In deze setting, zal je zwangerschap prima ondersteund worden zodat je met rust en vertrouwen de bevalling in kunt zetten en tot een goed einde brengen. Dat is althans wat ik tot nu toe van vrouwen heb gehoord, die dru yoga bij mij deden in hun zwangerschap. 

De lessen worden opgebouwd en zijn steeds in een serie te volgen, extra lessen zijn altijd mogelijk, omdat je nooit weet hoelang je zwangerschap nu precies zal duren. Er zijn ook partnerlessen bij te bestellen. Je kunt instromen wanneer jij er zin in hebt. Gun jezelf dit moment in de week!

Je kunt deelnemen vanaf de 12de week t/m het einde van je zwangerschap. Je kunt ook beginnen in mijn gewone dru yoga lessen en de overstap maken naar de zwangerschapsyoga op een moment als jij daar klaar voor bent. Jouw serie begint, wanneer jij wilt.

De leslocatie:  CENTRUM DE ANCH, Steenbakkerij 15 in Winsum

Les data: 8 x op  woensdag.  
                
Lestijd: 19.30 - 20.45 met  evt. uitloop tot 21.00 
Liever om 20.00 beginnen? Geef het maar aan, in overleg is veel mogelijk.
Prijs: 8 x voor €100,00 
NB: Je koopt 8 opeenvolgende lessen. 
Sommige verzekeringen  vergoeden dit.

Partnerlessen worden in overleg in een weekend of een vrijdagmiddag geplant. Het gaat dan om 2 uur per paar:  €50,00


Wil je meer weten: bel dan even: 06-43077277 hartegroet, Srivalli

Ben ik niet bereikbaar spreek dan je naam en nummer in, alvast bedankt!