Lesinformatie & voorwaardes

Er is het hele jaar door les, want met wekelijks yoga & meditatie bouw je een momentum op. Wil je mee doen? Bel voor een proefles.

IN DE EERSTE WEEK VAN DE NIEUWE SERIE IN SEPTEMBER BEGINNEN WE WEER EN GAAN DOOR TOT DE KERSTVAKANTIE.
RONDOM DE HERFSTVAKANTIE IS ER GEEN LES.
 
Start ma.2 , di.3 , do. 5 en vr. 6 SEPTEMBER 2019 
  
Voor lessen in 2019 zie hier
Je betaald minder als je voor het hele seizoen kiest. Er zijn geen lessen tussen 16 en 27 oktober met te ondernemen spirituele groepsreis naar egypte. Zie www.anch-bronvanlevensenergie.nl 
 
Na de 1ste week van september 2019 zijn:
 
Proeflessen een tientje en enkele lessen €15,00
 
Dru Yoga Healing
Maandag  te Winsum van 20.00 - 21.30 

In Centrum de Anch of OBS de Tiggeldobbe bij meer dan 6 mensen.
Vanaf 28 oktober - 16 
december , 8 x voor €108,00 . Vol

Dru Yoga Healing
Dinsdagochtend van 9.30 - 11.00 in Centrum de Anch, Winsum

Plek voor zes mensen. van 29 oktober t/m 17 december, 8 x voor €108,00 of een enkele les €15,00.

Dru Yoga Meditatie
Donderdagavond 20.00 - 21.30  in EdanZ in Groningen

Plek voor ong. twaalf mensen. Vanaf 31 oktober - 19 december: 8 x voor €108,00. Enkele lessen €15,00 

Yoga Healing

Vrijdagochtend in Centrum de Anch te Winsum van 9.30 - 11.00 

Plek voor zes.
Van 1 november -20 december. 8 x voor €108,00 enkele lessen €15,00

Dru Meditatie 

Op vrijdagmiddag . Centrum de Anch, Winsum

Korte beginners cursus van 4 x twee/twee en half uur. Alle in's en outs van meditatie and how to get there.

1ste cursus:20 &27 September & 4 & 11 oktober
2 de cursus: 1, 8, 15 & 22 november
4 x voor €60,00

Ontspanningscd en cursusmap bij te bestellen. Zie hier

Je doet mee voor zolang als je aangeeft in het begin, dus een periode of alle lessen. Een les duurt over het algemeen 1,5 uur. Yoga middelen zitten bij de prijs in, als ze aanwezig zijn op de locatie. Enkele lessen kunnen ook en zijn €15,00 graag ter plekke overmaken.

 
Wil je wel graag meedoen, maar is de cursusprijs teveel voor je op dit moment: neem dan contact met me op, dan gaan we kijken wat mogelijk is. 
  
 
Zwangeren betalen voor 6 lessen €90,00 en extra lessen 15,00 per keer. plek voor 4/5 zwangeren. Individuele Partnerlessen duren 2 uur en kosten €60,00
Dit is soms te verhalen op je ziektekostenverzekering. Zie hier
 
 
 
Voor de adressen, prijzen en tijden zie  Wat, Waar , Wanneer...

Niet geconsumeerde lessen, mag je inhalen in dezelfde lessenserie op een ander tijdstip. Of je brengt een keer iemand mee. Dit natuurlijk wel in overleg. 
Je mag je lessen ook doneren in een soort van gemeenschapspot, voor de minder bedeelden onder ons.

Af en toe een les? Dat kan ook in overleg voor: €15,00.  Dan bel,App of sms je me voor iedere les die je mee wilt doen of er plek is en maak je op tijd het geld over. Houd er rekening met dat de groep er te vol voor kan zitten. 


Dru Therapie kan ook!
Afgestemd op jouw specefieke vraag, zet ik een yogaprogramma in elkaar die we dan samen gaan in-oefenen. Hier kunnen ook pranayama en meditatieoefeningen in zitten. Deze vorm van begeleiding kost je  €75,00 voor 1,5 uur. Je krijgt het lesmateriaal dan mee naar huis, zodat je kan oefenen. De sessie opnemen mag ook. Vergoedingen via PGB ook mogelijk.
 
Je reserveert een plek door mij tijdig te contacten en het cursusgeld te voldoen. Je kunt het geld overmaken op Iban:  NL 57 ASNB 0942 5292 51 t.n.v. Centrum de Anch in Winsum. o.v.v. Dru Yoga op......(dagdeel)  en je voornaam. Alvast bedankt!
 
 
 
De yoga & meditatie wordt gegeven door een gediplomeerd en geregisteerd Dru Yoga & Dru Meditatie & Dru Zwangerschaps Yoga docente.      Zie www.druyoga.nl
  


Deze vorm van yoga is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, zwangeren en mensen met allerlei soorten klachten op lichamelijk niveau, emotionele- of psychische disbalans of chronische ziektes zoals: hartklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, osteoporose, artritis etc...  en met name mensen met een burnout hebben veel baat bij de lessen. Voor mensen met wisselende stemmingen is het heel steunend en ook mensen met depressieve klachten gaan meer levensvreugde ervaren. Twijfel je hierover: neem dan even contact met me op. Bij het begin van je cursus vul je een inschrijfformulier in, als je dat wilt, zodat ik ook van je klachten op de hoogte ben en je aanpassingen kan geven, indien nodig.

Je kunt ten alle tijde instromen, als er plek is, al is er wel een opbouw in de lessen.

Zelf meenemen: Lekker zittende kleding, evt. warme sokken en een flesje water. Op de meeste locaties zijn er yogamiddelen. Je kunt ook je eigen matje mee kunnen nemen ( voor locatie Tiggeldobbe een must, maar wil je eerst proeven; dan neem ik er eentje voor je mee) of een (wollen) deken voor erop. Je eigen dekentje en evt. kussentje kan fijn zijn voor de ontspanning. Ook fijn is een ogenmaskertje.
Bij het mediteren kun je nog denken aan een meditatiesjaal en je eigen kussentje of bankje!


Kun je een keertje niet; dan mag je op een ander moment, in dezelfde lessenserie, de les als nog doen of je geeft je les cadeau aan iemand die je ook die heerlijke ervaring gunt, mits er plek is. Wel even tijdig doorgeven graag! Je kunt je nietgebruikte les ook doneren in de "gemeenschapspot".

 

Gemeenschapspot:
Er is een gemeenschapspot als mensen hun niet gebruikte lessen, hierin doneren ipv in te halen. Zo kunnen mensen die de lessen niet kunnen betalen ook meedoen. De gedoneerde lessen zijn enkel geldig voor de lessenserie waarin de donatie valt. 

Er vind geen restitutie plaats voor niet gevolgde lessen.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je iets overleggen: schroom niet en bel me even! 06-43077277 Spreek A.U.B in als ik niet op kan nemen, dán bel ik je terug. App-en kan ook.

Locaties

Centrum de Anch 
Steenbakkerij 15,Winsum

EdanZ   
Johan van Oldebarneveldtlaan 6
Groningen

 

O.B.S de Tiggeldobbe 
Zadelmakerij 6, Winsum