Lesinformatie & voorwaardes

Er is het hele jaar door les, want met wekelijks yoga & meditatie bouw je een momentum op. Lessen duren 1 uur of anderhalf uur, zo kun je echt ontspannen. Wil je mee doen? Bel even.
 
WE STARTEN ZODRA HET WEER MAG
 
We volgen de corona maatregelen, zie Corona regelement
 
NIEUW: WEKELIJKSE ONLINE LESSEN VANAF 2 JANUARI 
Volg op je eigen tijd en zovaak je wilt op de plek waar jij je goed bij voelt

* Dru Yoga Meditatie 4 weken voor €40,00 e
* Yoga Nidra alá Srivalli: 4 weken voor €40,00 
* Meditatie 4 weken voor €40,00
Online, zie ook Edanz Agenda 
 
 
In 2021 zijn:
Alleen je eerste les in januari 2021 is gratis. Verder koop je steeds voor €100,00 een serie van voor 8 opeenvolgende daadwerkelijk gegeven lessen. Lessen van een uur kosten €80,00 voor 8. Dus als er weer een lockdown komt, kost het je geen les.

  
Dru Yoga Meditatie in de "Schuur", Lombok 2 te Winsum
Dinsdag van  19.00 - 20.30 

We beginnen met een Activatie van de wervelkolom, spieren en gewrichten en vervolgen met mooie Dru Yoga Sequenties en houdingen, Hebben een helende ontspanning, waarbij ik je healing stuur, als je dat wenst en we eindigen met Meditatie, zodat je helder de avond kunt vervolgen.  

 

Dru Yoga Healing EdanZ
Woensdag 18.30 - 19.30 en 19.45 - 20.45

De les begint met een Activatie van de wervelkolom, spieren en gewrichten en vervolgen met mooie Dru Yoga Sequenties en houdingen, Hebben een Meditatie en eindigen met een helende ontspanning, waarbij ik je healing stuur, desgewenst.

 

Dru Yoga Meditatie in de "Blauwe Schuit" te Winsum
Donderdag 18.00 - 19.30

We beginnen met een Activatie van de wervelkolom, spieren en gewrichten en vervolgen met mooie Dru Yoga Sequenties en houdingen,  we hebben een korte helende ontspanning, waarbij ik je healing stuur, als je dat wenst en we eindigen met Meditatie, zodat je helder de avond kunt vervolgen. 

 

Dru Yoga Healing in de "Blauwe Schuit" te Winsum
Donderdag 20.00 - 21.30
De les begint met een Activatie van de wervelkolom, spieren en gewrichten en vervolgen met mooie Dru Yoga Sequenties en houdingen, Hebben een Meditatie en eindigen met een lange helende ontspanning, van minimaal 20 minuten, waarbij ik je healing stuur, als je dat wenst.

Dru Yoga Meditatie in Centrum de Anch te Winsum
Vrijdag 10.00 - 11.00
De les begint met een korte opwarm, dan volgt een mooie dru yoga sequentie en na een korte ontspanning, gaan we door met lange meditatie van zeker 20 min. Dit is op vrije basis: bellen kort van te voren of er plek is en op donatiebasis. 

Meditatie moment: Stadsverlichting
Iedere zondagavond van de maand 20.00 - 20.45/21.00 Ook vrije basis: bel als je erbij wilt zijn, vol is vol. En thee for free of heel fijn als je wat wilt doneren.

Per keer je opgave, beperkte plekken in Centrum de Anch 
App of bel 06-43077277

Overmaken doe je  uiterlijk een week voor de cursus begint op: NL 57 ASNB 0942 5292 51

o.v.v. je voornaam,achternaam en waarvoor het is. Bij voorbaad dank!

  
Zwangeren kunnen contact met me opnemen voor een korte Zwangerschapsyoga cursus van zes keer voor 105,00 . Er is plek voor 2 hooguit 3 zwangeren. Individuele Partnerlessen zijn ook mogenlijk, ook los van deze cursus en duren 2 uur en kosten €60,00. In overleg wordt de beste tijd voor jou afgesproken!
Dit is soms te verhalen op je ziektekostenverzekering. Zie hier
 

Af en toe of om en om een les? Dat kan ook in overleg voor: €15,00.  Dan bel,App of sms je me voor iedere les die je mee wilt doen of er plek is en maak je die dag het geld over. Houd er rekening met dat de groep er te vol voor kan zitten. 


Dru Therapie kan ook!
Afgestemd op jouw specefieke vraag, zet ik een yogaprogramma in elkaar die we dan samen gaan in-oefenen. Hier kunnen ook pranayama en meditatieoefeningen in zitten. Deze vorm van begeleiding kost je  €75,00 voor 1,5 uur. Je krijgt het lesmateriaal dan mee naar huis, zodat je kan oefenen. De sessie opnemen mag ook. Vergoedingen via PGB ook mogelijk.
 
Je reserveert een plek door mij tijdig te contacten en het cursusgeld te voldoen. Je kunt het geld overmaken op Iban:  NL 57 ASNB 0942 5292 51 t.n.v. Centrum de Anch in Winsum. o.v.v. Dru Yoga op......(dagdeel)  en je voornaam. Alvast bedankt!
 
 
 
De yoga & meditatie wordt gegeven door een gediplomeerd en geregisteerd Dru Yoga & Dru Meditatie & Dru Zwangerschaps Yoga docente. Srivalli is sinds 2004 met Dru Yoga bezig en geeft sinds 2007 les hierin.      Zie www.druyoga.nl  
 

DRU YOGA HEALING IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN


Deze vorm van yoga is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, zwangeren en mensen met allerlei soorten klachten op lichamelijk niveau, emotionele- of psychische disbalans of chronische ziektes zoals: hartklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, osteoporose, reuma, artritis etc...  en met name mensen met een burnout hebben veel baat bij de lessen. Voor mensen met wisselende stemmingen is het heel steunend en ook mensen met depressieve klachten gaan meer levensvreugde ervaren. Twijfel je hierover: neem dan even contact met me op. Bij het begin van je cursus vul je een inschrijfformulier in, als je dat wilt, zodat ik ook van je klachten op de hoogte ben en je aanpassingen kan geven, indien nodig.

Je kunt ten alle tijde instromen, als er plek is, al is er wel een opbouw in de lessen. Informeer gerust.

Zelf meenemen: Lekker zittende kleding, evt. warme sokken en een flesje water. IVM corona nu zelf je yogamat, kussentje en dekentje meenemen. Ook fijn kan zijn een ogenmaskertje.
Bij het mediteren kun je nog denken aan een meditatiesjaal en je eigen kussentje of bankje! Voel je vrij om een coronamasker ( bij mij te verkrijgen voor zacht prijsje) of een mondkapje te gebruiken, mocht je dat willen.Maar gezonder is naturel te komen, als je niet verkouden bent.

Kun je een keertje niet; dan mag je op een ander moment, in dezelfde lessenserie, de les als nog doen of je geeft je les cadeau aan iemand die je ook die heerlijke ervaring gunt, mits er plek is. Wel even tijdig doorgeven graag! 

Er vind geen restitutie plaats voor niet gevolgde lessen. En ik behoud me het recht voor 1 les te mogen missen op jaarbasis.
Ik zal dan zorgen voor vervanging en lukt dat niet, dan mag je inhalen als dat kan of iemand meenemen voor een keertje in dezelfde lessen serie.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je iets overleggen: schroom niet en bel me even! 06-43077277 Spreek A.U.B in als ik niet op kan nemen, dán bel ik je terug. App-en kan ook.

 

 

Locaties

* De Schuur, Lombok 2 te Winsum 
  Gratis parkeerruimte beschikbaar bij de 12-hoven.
  7 min. lopen vanaf het station


* De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum
  parkeerruimte voor, opzij en achter het gebouw.
   7 minuutjes lopen vanaf het station en er stopt een bus voor de deur. 

* EdanZ, Johan van Oldebarneveltlaan 6, te Groningen
  
Gratis parkeren op het plein, 10 minuutjes wandelen vanaf Station Noord.

* Centrum de Anch , Steenbakkerij 15,Winsum
 
 Parkeren voor of na nr. 15 of bij de Tiggeldobbe.
   7 minuutjes lopen vanaf het station.

 

de Schuur
Centrum de Anch