Lesinformatie & voorwaardes

Er is het hele jaar door les, want met wekelijks yoga & meditatie bouw je een momentum op. Lessen duren 1 uur of anderhalf uur, zo kun je echt ontspannen. Wil je mee doen? Bel even.
 
WE STARTEN ZODRA HET WEER MAG
 
We volgen de corona maatregelen, zie Corona regelement
 
NIEUW: WEKELIJKSE ONLINE LESSEN VANAF 2 JANUARI 
Volg op je eigen tijd en zovaak je wilt op de plek waar jij je goed bij voelt

* Dru Yoga Meditatie elke dag 10.00 - 11.00
in Centrum de Anch, Opgave per dag voor vrijwillige bijdrage
* Yoga Nidra alá Srivalli: 4 weken voor €50,00 
Via Whats App of de mail krijg je een sessie doorgestuurd, per losse sessie €15,00
* Meditatie op zondag 20.00 - 21.00
opgave per keer, in CdA thee staat dan klaar om 19.30 , vrijwillige bijdrage welkom
Online via You Tube 
 

Per keer je opgave, beperkte plekken in Centrum de Anch 
App of bel 06-43077277

Overmaken kan ook terplekke op: NL 57 ASNB 0942 5292 51

o.v.v. je voornaam,achternaam en waarvoor het is. Bij voorbaad dank!

  
Zwangeren kunnen contact met me opnemen voor een korte Zwangerschapsyoga cursus van zes keer voor 105,00 . Er is plek voor 2 hooguit 3 zwangeren. Individuele Partnerlessen zijn ook mogenlijk, ook los van deze cursus en duren 2 uur en kosten €60,00. In overleg wordt de beste tijd voor jou afgesproken!
Dit is soms te verhalen op je ziektekostenverzekering. Zie hier
 

Af en toe of om en om een les? Dat kan ook in overleg voor: €15,00.  Dan bel,App of sms je me voor iedere les die je mee wilt doen of er plek is en maak je die dag het geld over. Houd er rekening met dat de groep er te vol voor kan zitten. 


Dru Therapie kan ook!
Afgestemd op jouw specefieke vraag, zet ik een yogaprogramma in elkaar die we dan samen gaan in-oefenen. Hier kunnen ook pranayama en meditatieoefeningen in zitten. Deze vorm van begeleiding kost je  €75,00 voor 1,5 uur. Je krijgt het lesmateriaal dan mee naar huis, zodat je kan oefenen. De sessie opnemen mag ook. Vergoedingen via PGB ook mogelijk.
 
Je reserveert een plek door mij tijdig te contacten en het cursusgeld te voldoen. Je kunt het geld overmaken op Iban:  NL 57 ASNB 0942 5292 51 t.n.v. Centrum de Anch in Winsum. o.v.v. Dru Yoga op......(dagdeel)  en je voornaam. Alvast bedankt!
 
 
 
De yoga & meditatie wordt gegeven door een gediplomeerd en geregisteerd Dru Yoga & Dru Meditatie & Dru Zwangerschaps Yoga docente. Srivalli is sinds 2004 met Dru Yoga bezig en geeft sinds 2007 les hierin.      Zie www.druyoga.nl  
 

DRU YOGA HEALING IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN


Deze vorm van yoga is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, zwangeren en mensen met allerlei soorten klachten op lichamelijk niveau, emotionele- of psychische disbalans of chronische ziektes zoals: hartklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, osteoporose, reuma, artritis etc...  en met name mensen met een burnout hebben veel baat bij de lessen. Voor mensen met wisselende stemmingen is het heel steunend en ook mensen met depressieve klachten gaan meer levensvreugde ervaren. Twijfel je hierover: neem dan even contact met me op. Bij het begin van je cursus vul je een inschrijfformulier in, als je dat wilt, zodat ik ook van je klachten op de hoogte ben en je aanpassingen kan geven, indien nodig.

Je kunt ten alle tijde instromen, als er plek is, al is er wel een opbouw in de lessen. Informeer gerust.

Zelf meenemen: Lekker zittende kleding, evt. warme sokken en een dekentje. 
Bij het mediteren kun je nog denken aan een meditatiesjaal. Meditatiekussentje, of bankje of stoel voorradig evenal yogamatten! 
Voel je vrij om een coronamasker ( bij mij te verkrijgen voor zacht prijsje) of een mondkapje te gebruiken, mocht je dat willen.
Gezonder is naturel te komen, maar niet als je klachten hebt.


Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je iets overleggen: schroom niet en bel me even! 06-43077277 Spreek A.U.B in als ik niet op kan nemen, dán bel ik je terug. App-en kan ook.

 

 

Locatie

* Centrum de Anch , Steenbakkerij 15,Winsum

   Parkeren voor of na nr. 15 of bij de Tiggeldobbe.
   7 minuutjes lopen vanaf het station.

 

de
Centrum de Anch