Welkom thuis in je hart!

Wanneer heb je voor het laatst echt ontspannen gevoeld?

Veel mensen kunnen hier niet direct een antwoord op geven, sommigen helemaal niet. En ze realiseren zich, hoe zelden deze momenten eigenlijk voorkomen in hun leven.

Het is belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf en tussen alle hedendaagse routine door ook een moment pakt voor jezelf. Waarin je kunt verwerken wat je overkomt of wat je meemaakt en waarin je weer op kunt laden. Een moment van totale rust en vrede. Dat brengt je thuis in jezelf, waar je alles vindt wat je nodig hebt. 

Tijdens de lessen Dru Yoga en Dru Meditatie of Yoga Nidra creeer je voor jezelf wekelijks in ieder geval zo'n moment!

Je kunt ook de ontspannings-cd bestellen, zo heb je thuis iedere dag de mogelijkheid om een geleide ontspanning te doen, die je zowel zittend als liggend kan beoefenen en je ook kan helpen om beter in slaap te vallen. 

Zeer ontspannend is ook het ontvangen van een metamorfosemassage, een polariteits massage, een touch of matrix healing of een reiki behandeling, lees er meer over op www.anch-bronvanlevensenergie.nl

Gun jezelf een moment van rust en vrede

Het oefenen om in het "Hier en Nu" te zijn is eigenlijk voor iedereen nuttig. Van mensen die last hebben van stress of piekeren tot mensen die lekker in hun vel zitten en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Het helpt je gedachtestroom tot rust te brengen, je te ontspannen en je met meer verwondering en openheid het huidige moment laten te beleven.
Oefen van moment tot moment in de les en bouw dit uit in je dagelijkse leven.

In Dru Yoga en Dru Meditatie krijg je volop de gelegenheid om je eigenheid te ontdekken, te respecteren en desgewenst te versterken, maar ook om de verscheidenheid in ons allen te (leren) waarderen en ervan te genieten. En dat allemaal zonder woorden! Dat geeft rust en ontwikkelt en diep gevoel van vrede.

Iedere week een free moment van samen zijn in stilte, gelijk met honderden anderen in hun huiskamer of centrum op zondag van 20.00 - 20.40 eindigen met thee of in stilte vertrekken: wat jij wilt.

Je komt thuis in je hart en dat geeft rust en vrede.

Werkelijke ontspanning is vrij zijn van welke gehechtheid dan ook.
Uiteindelijk blijft de staat van Samadhi, pure gelukzaligheid, en deze is niet onderhevig aan welke verandering buiten of binnenin je dan ook.

 

* afbeelding van http://www.danielholeman.com