Voel je vrij en blij met Dru Yoga!

Waarom Yoga?

Er zijn vele redenen om yoga te beoefenen. Een moment voor jezelf te hebben in de week, ontspanning te leren, je lichaam weer leren te vertrouwen, spieren te trainen, je houding verbeteren, soepel te worden, rust te krijgen, je spiritueel te ontwikkelen...
Voor iedereen is dat persoonlijk. Dat maakt yoga zo mooi toegankelijk; iedereen kan meedoen! Ook voor mensen in heftige processen, chronische klachten, stress en onrust kan yoga veel betekenen, je een adempauze geven.


De basis van Dru Yoga is een totaalvisie op lichaam en geest. Het gaat om de mens als geheel. In Dru Yoga worden alle aspecten van de mens aangesproken, van fysiek tot spiritueel.  Het gaat om het onderzoeken van je eigen mogelijkheden en grenzen. Om openstaan voor wie je bent, voor je eigen natuur. En om je van daaruit verder te ontwikkelen, als vanzelf.

In Dru Yoga volg je de natuurlijke stroom van binnen uit, die jouw grenzen respecteert en je op een zachte manier nieuwe mogelijkheden biedt.  Hier ligt de nadruk op het zacht vrijmaken van alle beperkingen die je ervan weerhouden om helemaal jezelf te kunnen zijn.

Zodat je kunt loslaten wat je niet meer dient en je moeiteloos leert ZIJN met alles wat op je pad komt, vanuit de kracht van je hart.

 Zie voor tijden en prijzen: Info

Een mooie Dru sequentie die je naar alle windrichtingen uitvoert, hier alleen van voren gezien.