Srivalli Veltjen

Aangenaam!


(Irma) Srivalli Veltjen ben ik.

Irma is de naam die ik kreeg van mijn vader en moeder in 1966, Sri Valli heb ik van God gekregen via een oosterse Meester  Sri Ganapathi Satchid Ananda Swamiji in 1998 en Veltjen is mijn huidige familienaam.  Ik ben nl. getrouwd met Tom Veltjen in 2002 en samen hebben we 2 kinderen. een zoon ( 1991) en een dochter ( 1994). Ik deel mijn inspiraties graag met je op facebook en You Tube! Vanaf 2015 noem ik me graag Srivalli, om me te helpen her-inneren dat ik mijn diepste intentie wil leven. 

  


Ik heb al zo lang ik leef, naar de stem in mijn hart geluisterd en er eindeloos op leren vertrouwen.
Dat bracht mij o.a. als 16 jarige bij de Hathayoga van Osho, toen nog Bhagwan en later ook Tai Chi o.a van Jan Erit de Vries. Later ontving ik teachings en Krya Yoga van Sri Ganapathi SatchitAnanda Swamiji. Heb ook Tri Yoga gedaan, ontwikkelt door kaliji. Na altijd onderweg zijn in allerlei spirituele stromingen, schaduwzijdes verlichtend, zowel in mijzelf als ook in mijn omgeving, in verleden, heden en toekomst, werd de yoga weer op mijn pad gebracht door een weekendje Dru dat ik in de schoot geworpen kreeg! Het gaf mij het gevoel met energie te spelen en eindelijk een manier te hebben gevonden om totaal aanwezig te kunnen ZIJN in het NU. Dit komt, weet ik nu, omdat alle Kosha's, je lagen van bewustzijn, aangesproken worden in deze yogavorm. Ik intergreer deze yoga nu al 15 jaar dagelijks in mijn leven en heb nog een keer zo lang al een spirituele praktijk aan huis, waarin ik ook door contact met mijn klanten nog dagelijks leer.

"to speak, beyond words"

Dat ik een opleiding Dru Yoga ( 2005) en een opleiding Dru Meditatie (2009) heb genoten en al jaren met grote vreugde hier les in zou gaan geven, had ik vroeger nooit gedacht! Dru Sound ( 2013) is inmiddels ook rond. Dru Zwangerschaps Yoga kwam erbij sinds 2015 en al een poosje volg ik het Soefipad en ben ingewijd in de Inayati orde.

Via o.a. deze beidde stromingen én Reiki (ik ben Reiki-master sinds 2001) kom ik nog dagelijks thuis in mijzelf en vind ik nog dagelijks de vrede en vreugde die in mij woont, en mij verbindt met alles om me heen, heel dichtbij, namelijk: in mijn eigen hart!
Dat maakt me zo dankbaar, dat ik dit graag deel met jou! Mijn andere kwaliteiten als begeleider, heler en zorgverlener vind je op mijn andere website www.anch-bronvanlevensenergie.nl 

Vindt ook de vrede en inspiratie die er altijd is en kom thuis in jezelf!

Srivalli Veltjen is lid van het Dru Yoga en Dru Meditatie register. En is daardoor verplicht meerdere bijscholingen te volgen per jaar, zie www.druyoga.nl lees meer over Dru http://www.druyoga.nl/blog

In 2019 op 11 mei Dru Yoga en de adem & 12 mei Dru Yoga en de chakra's gegeven door Savitri Mccuish & 25 mei: Restorative Dru Yoga  van Padma McIntyre.
Daarnaast volgde ik de StoelYoga opleiding van Paula Jap Chong. En in Aug. een mauna retrait met Sri Ganapati SatchitAnanda Swamiji en ook weer een update aan Krya Yoga heb ontvangen. Van Shantimayi kreeg in een inwijding op 19 juli 2019 in de Gayatri mantra.
In 2020 volgde ik sufi trainingen bij Pir Zia en Daviji, Qi Gong van Lee Holden. 

 

The red woods, California
Dashur, Egypte

Ik ga daar, waar ik geroepen wordt....om op te laden of lichtwerk te doen o.a Frankrijk: het Katharen gebied en diverse heilige plekken gelinkt aan de moedergodin, Zuid-west Engeland ( graancirkels, heilige steencirkels en stranden, King Arthur legende, Avalon, Jozef) , Bosnië & Kroatië ( piramides en watervallen) , Hawaï; in het voetspoor van Pele, de dolfijnen en walvissen, de Azoren (vulkaan en de oceaan, dolfijnen op Pico, Horta en San Miguel) Mount Shasta & de Redwoods in California, Malta, de godinnentempels en meermalen Egypte: de tempels en piramides, de witte en zwarte woestijn en Nijl, Israél, in de voetsporen van Jezus en Maria Magdalena, Malta, de Godinnentempels en zee, de Perineëen, Alpen en andere bergen en meren, alsook in ons eigen land, heilige plekken in de natuur. Sinds 2020 gebeurd het reizen voornamelijk innerlijk en daarheen waar ik geroepen wordt in mijn BewustZijn.

'n Hartegroet en Namasté, Srivalli

Energie Block Release 1 oftewel EBR1
De basis Dru Yoga Sequentie voor elke dag ( dit was op St. Miguel, 1 vd eilanden van de Azoren)