Srivalli Veltjen

Aangenaam!


(Irma) Srivalli Veltjen is mijn naam.

Irma is de naam die ik kreeg van mijn vader en moeder in 1966, Sri Valli heb ik van God gekregen via een oosterse Meester  Sri Ganapathi Satchid Ananda Swamiji in 1998 en Veltjen is mijn huidige familienaam.  Ik ben nl. getrouwd met Tom Veltjen in 2002 en samen hebben we 2 kinderen. een zoon ( 1991) en een dochter ( 1994). Ik deel mijn inspiraties graag met je op facebook! Vanaf 2015 noem ik me graag Srivalli, om me te helpen her-inneren dat ik mijn diepste intentie wil leven. 

  


Ik heb al zo lang ik leef, naar de stem in mijn hart geluisterd en er eindeloos op leren vertrouwen.
Dat bracht mij o.a. als 16 jarige bij de Hathayoga van Osho, toen nog Bhagwan en later ook Tai Chi o.a van Jan Erit de Vries. Na altijd onderweg zijn in allerlei spirituele stromingen, schaduwzijdes verlichtend, zowel in mijzelf als ook in mijn omgeving, in verleden, heden en toekomst, werd de yoga weer op mijn pad gebracht door een weekendje Dru dat ik in de schoot geworpen kreeg! Het gaf mij het gevoel met energie te spelen en eindelijk een manier te hebben gevonden om totaal aanwezig te kunnen ZIJN in het NU. Dit komt, weet ik nu, omdat alle Kosha's, je lagen van bewustzijn, aangesproken worden in deze yogavorm. Ik intergreer deze yoga nu al 13 jaar dagelijks in mijn leven en heb nog een keer zo lang al een spirituele praktijk aan huis, waarin ik ook door contact met mijn klanten nog dagelijks leer.

"to speak, beyond words"

Dat ik een opleiding Dru Yoga ( 2005) en een opleiding Dru Meditatie (2009) heb genoten en al jaren met grote vreugde hier les in zou gaan geven, had ik vroeger nooit gedacht! Dru Sound ( 2013) is inmiddels ook rond. Dru Zwangerschaps Yoga kwam erbij sinds 2015 en al een poosje volg ik het Soefipad en ben ingewijd in de Inayati orde.

Via o.a. deze beidde stromingen én Reiki (ik ben Reiki-master sinds 2001) kom ik nog dagelijks thuis in mijzelf en vind ik nog dagelijks de vrede en vreugde die in mij woont, en mij verbindt met alles om me heen, heel dichtbij, namelijk: in mijn eigen hart!
Dat maakt me zo dankbaar, dat ik dit graag deel met jou! Mijn andere kwaliteiten als begeleider, heler en zorgverlener vind je op mijn andere website www.anch-bronvanlevensenergie.nl 

Vindt ook de vrede en inspiratie die er altijd is en kom thuis in jezelf!

Srivalli Veltjen is lid van het Dru Yoga en Dru Meditatie register. En is daardoor verplicht meerdere bijscholingen te volgen per jaar, zie www.druyoga.nl lees meer over Dru http://www.druyoga.nl/blog

In 2018: 1 september, 40 jaar Dru Seminar met o.a John Jones en mijn laatst gevolgde masterclass was op 3-11-2018 Somaya Namaskar met Annie Jones.

Ik houd van geinspireerd reizen. Als lichtwerker ben ik afgelopen jaar op reis geweest naar Israël en het jaar daarvoor naar Egypte. Je mag met me mee, het komende jaar... En deed ik in 2017 een choachingsopleiding in Italië ( de Devinus methode). 

The red woods, California
Dasjoer, Egypte
Energie Block Release 1 oftewel EBR1
De basis Dru Yoga Sequentie voor elke dag