Srivalli Veltjen

Aangenaam!


(Irma) Srivalli Veltjen is mijn naam.

Irma is de naam die ik kreeg van mijn vader en moeder in 1966, Sri Valli heb ik van God gekregen via een oosterse Meester  Sri Ganapathi Satchid Ananda Swamiji in 1998 en Veltjen is mijn huidige familienaam.  Ik ben nl. getrouwd met Tom Veltjen in 2002 en samen hebben we 2 kinderen. een zoon ( 1991) en een dochter ( 1994). Ik deel mijn inspiraties graag met je op facebook! Vanaf 2015 noem ik me graag Srivalli, om me te helpen her-inneren dat ik mijn diepste intentie wil leven. 

  


Ik heb al zo lang ik leef, naar de stem in mijn hart geluisterd en er eindeloos op leren vertrouwen.
Dat bracht mij o.a. als 16 jarige bij de Hathayoga van Osho, toen nog Bhagwan en later ook Tai Chi o.a van Jan Erit de Vries. Later ontving ik teachings en Krya Yoga van Sri Ganapathi SatchitAnanda Swamiji. Heb ook Tri Yoga gedaan, ontwikkelt door kaliji. Na altijd onderweg zijn in allerlei spirituele stromingen, schaduwzijdes verlichtend, zowel in mijzelf als ook in mijn omgeving, in verleden, heden en toekomst, werd de yoga weer op mijn pad gebracht door een weekendje Dru dat ik in de schoot geworpen kreeg! Het gaf mij het gevoel met energie te spelen en eindelijk een manier te hebben gevonden om totaal aanwezig te kunnen ZIJN in het NU. Dit komt, weet ik nu, omdat alle Kosha's, je lagen van bewustzijn, aangesproken worden in deze yogavorm. Ik intergreer deze yoga nu al 15 jaar dagelijks in mijn leven en heb nog een keer zo lang al een spirituele praktijk aan huis, waarin ik ook door contact met mijn klanten nog dagelijks leer.

"to speak, beyond words"

Dat ik een opleiding Dru Yoga ( 2005) en een opleiding Dru Meditatie (2009) heb genoten en al jaren met grote vreugde hier les in zou gaan geven, had ik vroeger nooit gedacht! Dru Sound ( 2013) is inmiddels ook rond. Dru Zwangerschaps Yoga kwam erbij sinds 2015 en al een poosje volg ik het Soefipad en ben ingewijd in de Inayati orde.

Via o.a. deze beidde stromingen én Reiki (ik ben Reiki-master sinds 2001) kom ik nog dagelijks thuis in mijzelf en vind ik nog dagelijks de vrede en vreugde die in mij woont, en mij verbindt met alles om me heen, heel dichtbij, namelijk: in mijn eigen hart!
Dat maakt me zo dankbaar, dat ik dit graag deel met jou! Mijn andere kwaliteiten als begeleider, heler en zorgverlener vind je op mijn andere website www.anch-bronvanlevensenergie.nl 

Vindt ook de vrede en inspiratie die er altijd is en kom thuis in jezelf!

Srivalli Veltjen is lid van het Dru Yoga en Dru Meditatie register. En is daardoor verplicht meerdere bijscholingen te volgen per jaar, zie www.druyoga.nl lees meer over Dru http://www.druyoga.nl/blog

In 2019 op 11 mei Dru Yoga en de adem & 12 mei Dru Yoga en de chakra's gegeven door Savitri Mccuish & 25 mei: Restorative Dru Yoga  van Padma McIntyre.
Daarnaast volgde ik de StoelYoga opleiding van Paula Jap Chong. En in Aug. een mauna retrait met Sri Ganapati SatchitAnanda Swamiji en ook weer een update aan Krya Yoga heb ontvangen. Van Shantimayi kreeg in een inwijding op 19 juli 2019 in de Gayatri mantra.
In 2020 volgde ik sufi trainingen bij Pir Zia en Daviji, Qi Gong van Lee Holden.

 

The red woods, California
Dashur, Egypte

Ik houd van geinspireerd reizen. In 2017 deed ik een choachingsopleiding in Italië ( de Devinus methode).  Als lichtwerker ben ik, met een kleine groep in 2018 op reis geweest naar Israël, in de voetsporen van Jezus en Maria, het jaar daarvoor naar Egypte waar ik in Tel el Amarna ook mijn soefi-inwijding kreeg. Dit jaar naar Malta naar de tempels van de Godin en wedrom Egypte, lichtwerk in de witte en zwarte woestijn  en piramides in Egypte, het komende jaar 2020 was het de bedoeling naar Luxor te gaan met een groep om ins ons Koningklijke Zijn te komen en onze Eigen-waarde te activeren, waarna een reis zou volgen naar Gran Canaria vol yoga, meditaie en inwijding in het goddelijke vrouwelijke en de vlam in ons eren en het goddelijke mannelijke in turkije in de herfst, met Yoga, Meditatie en Ritueel, maar ook gewoon lekker lachen, zwemmen en genieten van het heerlijke eten, de natuur en de oeroude inwijdingsplekken, waar later piramides of temples op zijn gebouwd. Tja, vanwege Corona, doen we dit nu maar thuis energetisch en zodra het kan, organiseer ik het opnieuw: dus ben je geraakt en wil je mee: geef dan je emailadres zodat ik je op de hoogte kan houden.

'n Hartegroet en Namasté, Srivalli

Energie Block Release 1 oftewel EBR1
De basis Dru Yoga Sequentie voor elke dag ( dit was op St. Miguel, 1 vd eilanden van de Azoren)