Diepe Dru Ontspanning

Ontspannen waar en wanneer je maar wilt!

Op deze CD vind je twee ontspanningsmomenten.

Eén die je zittend kunt doen en je even laat ontspannen tussendoor, bijv. in je lunch/thee pauze, zodat je geïnspireerd weer verder kunt gaan en één die je kunt doen voordat je gaat slapen, samen met een korte inleiding is de totale lengte van de CD 60 minuten. 

Beidde helpen je om je lichaam op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Ik maak hierin gebruik van de diverse ontspannings fasen van de Dru. Waarbij je de ervaring kunt hebben samen vallen met je stilte punt, je Dru punt. Dit geeft diepe tevredenheid en vervulling. Hoe vaker je dit doet, des te sneller zul je je kunnen ontspannen.

En het klinkt gek misschien; maar ook om van een goede nachtrust te kunnen genieten, heb je ook energie nodig!

Maak dagelijks gebruik van jouw Dru ontspanningsmoment middels deze CD. Er gaat een diepe helende werking van uit en je zult de wereld weer krachtig en vol vertrouwen tegemoet treden.

Maak €15,00 over op  Iban; Nl 57 ASNB 094 2529 251 t.n.v. Centrum de Anch te Winsum en vul onderstaand formulier in met je naam en adres en de datum waarop je het geld hebt overgemaakt en de CD komt naar je toe! Wil je een factuur hiervan ontvangen, geef dat dan aan.

Ik wens je een diepe helende ontspanning toe!

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in: