Yoga Nidra

Yoga Nidra, wordt wel "de yoga van de slaap" genoemd.

Op z'n best, is het een techniek, waarbij je de dagelijkse werkelijkheid achter je laat, je bewust leert te ontspannen op alle niveau's en tegelijkertijd ben je allert en richt je je aandacht op verschillende dingen en "wordt je je gewaar". Dit proces gaat steeds dieper, naarmate je je erin oefent. Misschien val je erbij in slaap, maar iets in jou blijft wakker en neemt waar.
Misschien val je in meditatie...

Yoga Nidra, is het bewustzijn in een staat tussen waken en slapen in, maar is aan geen van beidde onderhevig. 

Eerst richt je , de aandacht op het lichaam, op ademhaling,op loslaten en daarna krijg je positieve bekrachtigingen en ruimte om in je hoogste trilling te vertoeven en daar beelden en antwoorden en/of inspiratie te ontvangen. 

In Yoga Nidra verlaat je de Waakstaat,
ga je door de Droomstaat heen,
de Diepe Slaapstaat in,
maar blijf je volledig wakker.

Yoga Nidra stelt je in staat gemakkelijker op je intuitie af te stemmen, inspiratie te ontvangen, een antwoord te ontvangen op al je problemen, te ontdekken wie je werkelijk bent en zo een betekenisvol en vredig leven te leiden.

Slaap is niet per definitie ontspanning, het geeft enkel pauze van de geest en het gevoel.De droomstaat van de aboriginels heeft meer van deze ontspanning

Werkelijke ontspanning is vrij zijn van welke gehechtheid dan ook.

Uiteindelijk blijft de staat van Samadhi, pure gelukzaligheid, en deze is niet onderhevig aan welke verandering buiten of binnenin je dan ook.

Steeds dieper ga je, als je het regelmatig beoefend. 


Lessen worden via geluidsfragmenten die je toegestuurd krijgt aangeboden en kunnen thuis op je eigen moment en plek ervaren worden.

Start hoe en wanneer jij wilt:
Abbonnement: 4 x per maand €50,00
Of per keer €15,00

 Informeer via App/Sms/belletje/voicemail op 0643077277

PS: In deze sessies van een uurtje/ 55 minuten volgen we mijn eigen bewoordingen in afstemming voor deze bijzondere tijd.